Autor: Informer.rs

27.02.2022.

20:37

Foto: Starsportphoto©

Sport

(OCENE) OHI I KATAI BACILI DELIJE U TRANS dok se Borjan smarao! Zvezda sada DIŠE ZA VRATOM večitom rivalu!

Crvena zvezda vodila je 2:0 na poluvremenu golovima Ohija i Kataija i bilo je to zasluženo vođstvo crveno-belih, koji su od prvog minuta napali ka golu Partizana, krenuli su po pobedu, dok su  crno-beli igrali bez ikakve ideje.

Raspala se Stanojevićeva ideja da defanzivom i kontrama dođe do rezultata. Osim šanse za Meniga, ništa gosti nisu uradili u prvom poluvremenu! 

Informer

 

Ni u drugom poluvremenu nije bilo bolje po goste, a mogao je Ivanić da učini da bude i ubedljivija pobeda, ali nije bilo promene do kraja meča! 

OCENE:

Milan Borjan 7 - Odlično je intervenisao u 20. minutu kada je Menig bio u šansi i ko zna šta bi bilo da je tada poveo Partizan! Bio je na visini zadatka kapiten Zvezde i ruku na srce, veći deo meča se "smarao" jer su crno-beli bili ispod svih očekivanja...

Informer

 

Kristijano Pićini 7 - Korektno, ali ofanzivno nevidljiv! Odradio fino zadatak protiv teškog protivnika, uspeo je da uspori Meniga, Jovića i Markovića...

Informer

 

Strahinja Eraković 7,5 - Iz meča u meč raste! Dobra partija mladog Zvezdinog defanzivca!

Aleksandar Dragović 7,5 - Majstorski po običaju, sačuvana mreža govori u prilog tome!

Milan Rodić 7- Dobru partiju pružio je levi bek Crvene zvezde! Bio je među boljima na terenu, ali je u 67. minutu napustio igru, jer je osećao posledice sudara glavom sa Jevtovićem, a zamenio ga je Pankov.

Seku Sanogo 7 - Borio se, trudio, i dao značajan doprinos velikom trijumfu Crvene zvezde!

Slavoljub Srnić 7 - Ništa posebno u prvih 45 minuta, ali generalno gledano, uspelo je Stankovićevo iznenađenje kada je on u pitanju..

Informer

 

Gelor Kanga 6,5 - Nije odisao sigurnošću u prvom delu prvog poluvremena! On je "kao na tacni" poslužio Rikarda Gomeša u 20. minutu, ali Milan Borjan zaustavlja udarac Holanđanina Meniga! To je bila najbolja šansa za Partizan!

Aleksandar Katai 8- Magiko je bacio Delije u trans kada je duplirao prednost u 42. minutu! Nakon katastrofalne reakcije odbrane Partizana, lopta je došla do Kataija, koji je topovski šutirao pod prečku! Odličan je bio ljubimac navijača Crvene zvezde! 

Ohi Omoižuanfo 7,5- Opravdao ulogu pojačanja! Strelac prvog gola, načeo je Partizan rasni golgeter i dokazao da je Zvezda i te kako ubola njegovim dovođenjem! 

Informer

 

Mirko Ivanić 6,5- Nije u svojoj prepoznatljivoj formi... Mogao je u 90+1 minutu da postavi konačnih 3:0, imao je stopostotnu šansu, ali je trebao ranije da šutira! Ovako je Popović izašao kao pobednik...

Igrali su još:

Radovan Pankov (od 67. minuta) 6,5 - Odradio dobro sve što je bilo do njega

Milan Pavkov (od 80. minuta) - Nedovoljno vremena za konkretan učinak

El Fardu Ben (od 80. minuta) -  Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Nemanja Motika (od 90+2) -   Nedovoljno vremena za konkretan učinak