Autor: Informer.rs

10.03.2022.

08:53

Foto: Starsportphoto

Sport

BRUKA, ZVEZDA JE AUTSAJDER! Ovo je kvota na pobedu šampiona Srbije u Glazgovu!

Zvezda igra meč osmine finala Lige Evrope u Glazgovu, svetske kladionice smatraju da je srpski šampion autsajder u ovom dvoboju.

Bukmejkeri ne veruju da crveno-beli mogu do trijumfa u prvoj utakmici. Kvote na pobedu Zvezde su, kao i nakon žreba za osminu finala Lige Evrope, skoro nepromenjene.

Naime, koeficijent na pobedu Rendžersa u prvoj utakmici je od 1.72 do 1.87, ponuda za egal je od 3.50 do 3.80, dok je koeficijent na trijumf šampiona Srbije čak 5.30.

Rendžers je  u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope eliminisao Borusiju Dortmund, ali je i pored toga sramna kvota na pobedu pulena Dejana Stankovića. Biće ovo dodatni motiv crveno-belima.

Informer

 

- Jasno nam je da nas očekuje težak meč, ali spremni smo. Škoti igraju vrlo kvalitetno, brzi su, a njihove vrline imali smo prilike da vidimo u meču sa Dortmundom u prethodnoj fazi takmičenja. Nadigrali su nemačku ekipu, ali nisu nas uplašili. Siguran sam da će navijači prirediti spektakl i u Glazgovu i u Beogradu. Učinićemo sve da ih obradujemo u ovako važnoj utakmici - poručio je Aleksandar Katai za Informer pred utakmicu.
 

Bonus video