Autor: Informer.rs

16.03.2022.

11:59

Foto:

Sport

VUJADIN SAVIĆ ZA INFORMER, NE SUMNJA U CRVENO-BELE PRED OKRŠAJ SA POLICAJCIMA: Verujem! Čuda se dešavaju onima koji u njih veruju!


Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da nadoknade minus od tri gola iz prvog meča. Navijači su, shodno situaciji, prepoznali važnost sutrašnje utakmice i u kratkom roku pokupovali maltene sve ulaznice.

Informer

 

Vujadin Savić ne sumnja u crveno-bele, veruje da će nadoknaditi minus i izboriti četvrtfinale Lige Evrope.

- Naravno da verujem u prolaz Zvezde, ali isto tako sam realan i znam da će biti jako teško. Biće to pravo malo čudo ako uspemo da prođemo dalje. Čuda se dešavaju onima koji u njih veruju. Mi protiv Slavije iz Praga nismo uspeli. Počeli smo jako dobro, poveli smo 2:0, potom imali prečku, stativu i stopostotne šanse. I na kraju smo primili glup gol - kazao je za Informer Vujadin Savić.

Informer

 

Biće puna "Marakan" , Delije će biti vetar u leđa crveno-belima. 

- Mislim da su igrači Zvezde pokazali zube u Glazgovu, da su odigrali jako dobru utakmicu i da rezultat nije realan. Nedostajalo nam je malo sreće u toj utakmici i jako mi je krivo. Promašili smo penal, poništili su nam tri gola zbog minimalnog ofsajda... Naši igrači će pored velikog kvaliteta imati i dodatni vetar u leđa od naših navijača. Smatram da je to apsolitno glavni adut u ovoj utakmici. Jer, ovako visoka prednost može da se stigne samo uz huk sa tribina

Bonus video