• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2022

09:16

NAJNOVIJA VEST! STADION ĆE EKSPLODIRATI! ŠKOTI, SPREMITE SE ZA PAKAO NA MARAKANI! Delije, važno obaveštenje!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAJNOVIJA VEST! STADION ĆE EKSPLODIRATI! ŠKOTI, SPREMITE SE ZA PAKAO NA MARAKANI! Delije, važno obaveštenje!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak od 18.45 (Arena 1, RTS 1) dočekuje Glazgov Rendžers na "Marakani" u okviru revanš duela osmine finala Lige Evrope

Rezultat iz prvog meča ne obećava, Zvezde je pre sedam dana poražena sa 3:0, ali nije to obeshrabrilo navijače. Bio je top samo razlog više na krcata "Marakana" dočeka fudbalere Glazgova.

Foto: Starsportphoto

 

 

Do minulog vikenda prodato je 37.000 ulaznica za duel protiv Policajaca, uz dodatak da je srpski šampion obeštetio navijače koji zbog kazne UEFA nisu mogli da prisustvuju duelu sa Ludogorecom. Takvih je 9.000 koji treba samo da se pojave sa ulaznicom za meč protiv bugarskog prvaka kako bi sutra ušli na stadion.

Foto: Starsportphoto

 

 

Trenutno je na blagajnama "Marakane", kako prenosi Mozzartsport, ostalo još samo 4.000 ulaznica. Pored severne tribine, za koju je ostalo malo karata, ista situacija je i sa "stokom".

Foto: Tanjug/AP

 

U slobodnoj prodaji i dalje ima karata za zapad, i to najviše za bočne delove. Južna tribina ide najslabije, tako da za taj sektor ima još priličan broj mesta. U svakom slučaju, očekuje se da Marakana bude rasprodata u toku današnjeg dana, najkasnije sutra pre podne. To znači da će tim Dejana Stankovića imati sjajnu podršku, najveću od duela sa Bajernom novembra 2019. godine.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija