Autor: Informer.rs

16.03.2022.

13:16

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ OTKRIO KARTE! Gorostasni napadač u startnih 11! Tražio od njega 1:0!

Crveno-beli su prvi meč izgubili sa 3:0 i pred Delijama na Marakani će morati da nadoknade veliki minus i traže prolaz dalje.

Na konferenciju za medije pred meč sa Škotima bio je uz trenera Dejana Stankovića Milan Pavkov. Janso je da će gorostasni napadač početi meč u startnih 11, što je i sam Stanković potvrdio

- Mislim da nijedan trener nije doveo igrača na konferenciju pred evropsku utakmicu koji neće početi istu. Da je nekoga poveo kao da sakrije tim, a da on ne počne... Mislim da je odgovor jasan - kratko je rekao Dejan Stanković.

Na konkretno pitanje da li bi bio zadovoljan minimalnom prednošću u 60. minutu,trener Zvezde je kazao: 

Informer

 

- Bio bih zadovoljan da imam prednost od 1:0 u 60. minutu. To će Paki da se potrudi - pogledao je Stanković ka Pavkovu.

Crveno-beli jure minus od tri gola (3:0 u prvom meču), a Pavkov bi u tandemu sa Ohijem mogao da predvodi napad srpskog šampiona. Iza njih bi trebalo da budu Aleksnadar Katai i Mirko Ivanić, a na sredini terena očekuje Gelora Kangu i Sekua Sanoga.

Informer

 


Naravno,  Milan Borjan na golu, a ispred njega trebalo bi da budu Kristijan Pićini, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković i Milan Rodić., a nema sumnje da se od bekova Zvezde dosta očekuje. Pre svega da budu krila u napadačkim akci

Bonus video