Autor: Informer.rs

07.04.2022.

07:55

Foto: Starsportphoto

Sport

JAVILA SE MIHINA SUPRUGA! Poslala je poruku Delijama posle emotivnog transparenta!

Nije to promaklo Arijani Mihajlović, videla je supruga trenera Bolonje transparent navijača crveno-belih i podelila na Instagramu, kao i njihov sin Miroslav.

Delije su emotivnom porukom podržale svog ljubimca i člana najslavnije generacije:

- Siniša, ti koji pod srećnom zvezdom živiš, ti u svakoj bici pobediš. Siniša - to znači bezbroj pobeda - pisala je na "severu.

Arijana se oglasila na Instagramu i uz objavu te fotografije ostavila srce. U znak zahvalnosti.

Informer

 

Naš bivši reprezentativac je u julu 2019. saopštio da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020.

Nažalost, Mihajlović je krajem prošlog meseca saopštio celoj Italiji da će opet morati u bolnicu, ali je poručio da bi trebalo da ostanu snažni i da se ne predaju, kao što se i on ne predaje.

Njegov kum i bliski prijatelj, Zvezdin trener Dejan Stanković, govorio je o Mihajlovićevoj borbi.

Informer

 

- Svi znate koliko Siniša kao čovek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želeo da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli. Ne mogu da nađem prave reči da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Kao što je sam rekao 'igraću u napred', u napred će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posledica, kao što je to bilo prvi put. On je spreman na sve što ga očekuje -  rekao je Stanković.

Sinišina mama Viktorija je za Informer pre nekoliko dana otkrila da je naš trener počeo sa terapijama, a da su rezultati  pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza.

Bonus video