• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

30.03.2022

11:06

EKSKLUZIVNO! MAJKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTVORILA DUŠU ZA INFORMER: Mislila sam da je pobedio bolest! Metastaza se pojavila na jednom mestu!

printscreen

Fudbal

EKSKLUZIVNO! MAJKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTVORILA DUŠU ZA INFORMER: Mislila sam da je pobedio bolest! Metastaza se pojavila na jednom mestu!

Podeli vest

Mislila sam da je moj Siniša već pobedio bolest, teško mi je što je opet u bolnici, kaže za Informer majka čuvenog srpskog fudbalera i trenera Bolonje Viktorija Mihajlović!

Naš bivši reprezentativac je u julu 2019. saopštio da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020.

Nažalost, pre mesec dana Mihajloviću se bolest vratila mada je on to uspevao da sakrije od javnosti do pre nekoliko dana.

Supruga sa Mihom

Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju, ona je uz njega kao i prvi put
Viktorija Mihajlović

Siniša počinje sa terapijama

Ekipa Informera posetila je juče Sremsku Kamenicu, mirno naselje u Novom Sadu, gde Sinišina majka živi sama u dvospratnici od oko 100 kvadrata. U mirnom kraju u kojem je samo nekoliko kuća Viktorija provodi vreme i iščekuje vesti o zdravstvenom stanju svog starijeg sina.

Kako nam je otkrila, Siniša je od juče ujutru u bolnici, a uz njega je supruga Arijana, kao i prvi put kada se borio sa opakom bolešću.

- Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - kaže Viktorija, po kojoj je Mihina starija ćerka dobila ime.

Foto: printscreen

Na jednom mestu se pojavila metastaza, otkrila je Viktorija Mihajlović, majka Siniše Mihajlovića

Podrška od Murinja, Ibre, Riberija, Materacija, Vlahovića...

Ljubitelji sporta i ceo fudbalski svet konstantno pružaju podršku Siniši Mihajloviću u najvažnijoj životnoj bici. Među prvima mu je poruku poslao trener Rome, čuveni Portugalac Žoze Murinjo, koji je uz Srbina bio i kada je prvi put oboleo. Mihi su se javili i Zlatan Ibrahimović, Frank Riberi, Marko Materaci, Valter Zenga, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović poslao je putem društvenih mreža jasnu poruku: "Napred, Mister".

Komšije uz Mihu

Komšije Viktorije Mihajlović imaju samo reči hvale za porodicu slavnog fudbalera. Sećaju se da je Miha sa celom porodicom prošlog juna posetio Novi Sad, a po dobru pamte i njegovo oca Bogdana, koji je preminuo od raka u 69. godini.

- Porodica Mihajlović je mirna i povučena, ali pristojna. Znam Viktoriju, a sećamo se i Bogdana, koji je bio druželjubiv i fin čovek. Oni su skromni ljudi. Svi znamo da je njen sin mnogo zaradio, vidite i sami da žive u lepoj i uređenoj kući, ali se ne razlikuju mnogo od ostalih. Nadamo se da će Siniša pobediti bolest i ponovo posetiti svoje naselje - kaže starija gospođa.
 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija