Autor: Informer.rs

17.04.2022.

07:12

Foto: Starsportphoto

Sport

MONSTRUOZAN JE, STRAŠAN! Au, kakvog igrača ima Zvezda, oduševio je Dejana Stankovića!

Crvena zvezda i posle 167. večitog derbija ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan i ako ne bude bilo neprijatnih iznenađenja do kraja šampionata blizu je cilja -  odbrane titule.

Ekipa Dejana Stankovića odolela je prvo poluvreme, u kojem je tim Aleksandra Stanojevića propustio šansu u kojoj je pred Nikom Terzićem bio "prazan" gol, a onda je u drugom, ravnopravnijem delu meča rezultat ostao isti - 0:0.

Stanković hvali Erakovića

Posle meča, Stanković je na konferenciji za novinare rekao da njegova ekipa nije odgovorila na agresivnu igru crno-belih.  Posebno je naglasio dobru partiju štopera Strahinje Erakovića.

- Monstruozan je bio, što bi rekli u Italiji. Bio je strašan. Jednostavno, u nekim momentima je izgledao kao da ima 28-29 godina i 300 utakmica iza sebe. Kako je 'čitao' igru, zatvarao prostor, postavljanje, duel, otvoren teren... Govorio sam već da i licem i leđima igra podjednako, ko god da mu napadne prostor iza leđa, on stiže. Uliva sigurnost za sve nas i neko je ko će napraviti izuzetnu karijeru - kazao je trener lidera Superliga i dodao da ne msili da je šampionska trka odlučena.

Informer

Strahinja Eraković oduševio Dejana Stankovića

- Ne mogu da kažem da je odlučena, ali  kada smo počinjali pripreme u januaru, bili smo na 'minus 5' i čekao nas je paklen put. Samo razmišljam o tome gde sam bio i dođem u situaciju gde sam sada. Došao sam u situaciju da se pitam, da se Zvezda kao klub pita. Gledam pozitivno.

Bonus video