• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

21:11

DA ME NEKO PITAO, NE BIH BIO ZADOVOLJAN REMIJEM! Stanković SUROV nakon slabog DERBIJA!

Informer

Crvena zvezda

DA ME NEKO PITAO, NE BIH BIO ZADOVOLJAN REMIJEM! Stanković SUROV nakon slabog DERBIJA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Partizanom u 167. večitom derbiju - 0:0

Nije Crvena zvezda uspela da iskoristi prvu "meč loptu" na svom terenu i savlada Partizan u 167. večitom derbiju. Izabranici Dejana Stankovića remizirali su sa ljutim rivalom 0:0, te će u nastavak prvenstva sa istim odstojanjem u odnisu na crno-belih - dva boda prednosti. 

Zvezda je bila slabiji rival u prvom poluvremenu, ali je u nastavku bila bolja. Ipak, isti sastav koji je pre dva meseca dobio Partizan večeras se pošteno mučio protiv crno-belih. 

- Ovo je isti sastav koji je dobio Partizan 2:0 u prošloj utakmici. Jednostavno, nismo odgovorili na dosta agresivnu igru, pogotovo na sredini terena, dosta poklon lopti. Puštao nas je Partizan da uđemo na 25, 30 metara od gola. Ovo je derbi. Da me je neko pre derbija pitao da li bih bio zadovoljan nerešenim, ja bih rekao ne. Ali sam realan, derbi, pritisak, odlučuje se titula. Mogu da budem zadovoljan kako smo priveli utakmicu kraju. Imali smo par šansi, pokušaja ka golu. Partizan je imao više kontranapada nego svi ostali zajedno cele sezone protiv nas - rekao je Dejan Stanković nakon utakmice. 

Stanković je potom prokomentarisao i trenutni poredak na tabeli. 

- Važan bod u nizu protiv direktnog konkurenta za titulu. Kad sagledamo celu utakmicu, okej je. Bili smo na minus pet, sad smo na plus dva. Ne mogu da kažem da je odlučeno, ali bili smo na minus pet, razmišljam gde sam bio, a gde sam sada. Gledam pozitivno. Dođemo do cilja, pa ćemo reći da je li najslabiji. U prošlom je prvo poluvreme bilo dobro, drugo egal. Sad je prvo loše, drugo egal. Imaš i protivnika, kad je priteran uza zid ne da se. Kao mi kad smo bili na minus pet. Psihologija uradi dosta - objasnio je strateg crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Jedan od najboljih pojedinaca na meču bio je Strahinja Eraković iako najmlađi u sastavu Crvene zvezde. 

- Eraković je monstruozan, strašno. Izgledao je na momente kao da ima 28, 29 godina i 300 utakmica iza sebe. Čita igru, sve stiže, a uigurnost za sve nas i napraviće izuzetnu karijeru - uveren je Stanković.

Zvezda je bila bolja u drugom poluvremenu. 

- Kada se utakmica ne dogodi kako si je spremao, zadovoljan sam reakcijom igrača. Bitno je imati reakciju kad ne ide po planu. Imamo četiri arkade otvorene, i Dragović i Mića i Sale. To je derbi, muška utakmica. I u problemu su grupa. Ovo je samo korak ka krajnjem cilju - dodao je Stanković. 

Navijači su ponovo ispunili tribine Marakane i podržavali njegove izabranike. 

- Uspeli smo dva puta da napunimo Marakanu. I još veće zadovoljatvo predstavlja kada publika prepozna da ne ide i pruža jaku podršku. Svi smo bili u problemu i izasli zajedno iz njih. Desetka za navijače - podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija