Autor: Informer.rs

02.05.2022.

22:52

Foto: Starsportphoto©

Sport

PROBLEMI ZA RADONJIĆA PRED POČETAK PLEJ-OFA! Kapiten još uvek VAN STROJA!

Izabranici Dejana Radonjića bili su prinuđeni da prekinu sezonu nakon sedam meseci paklenog ritma, a posle kraće pauze očekuje ih nastavak borbe za trofej u ABA ligi. Crveno-beli su dobili preko potreban odmor, ali crnogorskom stručnjaku sigurno nije pravo zbog prekida takmičarskog ritma. 

Zvezda polako hvata zalet za 12. maj i početak polufinalne serije, a sav fokus stručnog štaba i igrača je da crveno-beli što spremniji dočekaju duele sa Cedevita Olimpijom ili Igokeom. 

Informer

Ipak, problem predstavlja činjenica da su Branko Lazić i Ognjen Dobrić još uvek van stroja, te da treniraju po posebnom planu, odvojeno od ostatka ekipe. Kada je reč o Maiku Cirbesu, situacija je identična kao u februaru ove godine, od kada Nemca nema na parketu. 

Kapiten Lazić se poslednjih mesec i po dana oporavlja od povrede koja mu je zadala nešto više problema i odvojila od terena duže od očekivanog. Dobrića takođe nije bilo u utakmici protiv Igokee zbog povrede koju je zaradio protiv Borca u Čačku, a njihov napredak prati se na dnevnom nivou.