Autor: Informer.rs

16.06.2022.

16:30

Foto: Starsportphoto

Sport

SVU PREOSTALU ENERGIJU ULAŽEMO U TITULU! Radonjić najavio FINALE KLS-a!

Crveno-beli u petak od 19 časova kreću u pohod na novi titulu, treću ove sezone. Zvezda će dočekati FMP u prvoj utakmici finalne serija Košarkaške lige Srbije. Za četu Dejana Radonjića ovo će biti 75. utakmica u sezoni. 

- Ulazimo u samu završnicu sezone i svu energiju koju imamo i koja nam je ostala moramo da usmerimo ka tome da odigramo čvrsto, skoncentrisano, odgovorno kako bi došli do uvodne pobede u ovom finalu - rekao je Radonjić. 

Informer

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić ima slične stavove uoči utakmice sa Panterima kao Dejan Radonjić. 

- Iza nas je ogroman broj utakmica, mnogo toga smo prošli, ali sada u samom finišu čeka nas još jedno finale i prilika da dođemo do još jednog trofeja. Sama činjenica da igramo utakmice za trofej od nas traži da pronađemo sve rezerve i damo sve što imamo kako bi na najbolji način okončali ovu sezonu. Za početak, potrebno je da odbranimo domaći teren, za to je potrebno da odigramo čvrsto i odgovorno - dodao je kapiten Crvene zvezde. 

Druga utakmica finalne serije igra se u nedelju u Železniku, a početak je zakazan za 20 časova. Majstorica će se igrati u Hali Aleksandar Nikolić budući da Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena.