Autor: Informer.rs

20.07.2022.

14:19 >> 14:22

Foto: Starsportphoto

Sport

ŠILJA SE VRATIO, NAVIJAČI PREZADOVOLJNI! Zvezda dovela GOL-MAŠINU!

Kraj sage, Crvena zvezda napokon je angažovala toliko traženo pojačanje u napadu, a nema sumnje da su navijači najviše oduševljeni zbog potpisa na Marakani. Naime, nakon četiri godine u inostranstvu jedan od najboljih napadača u 21. veku Aleksandar Pešić vratio se među crveno-bele.

Pešić se vratio u Zvezdu

Priče oko njegovog povratka aktuelne su već nekoliko sezona, ali konkretnog dogovora nije bilo. Činilo se da će slična situacija biti i ovog leta, ipak, meč prvog kola Superlige Srbije kada se Pešić pojavio na tribinama Marakane dao je naznake da bi popularni Šilja mogao da se vrati u tabor srpskog šampiona. 

Upravo to se i desilo. Pregovori su pojačani, Zvezda je dogovorila obeštećenje i Karagumrku će platiti 800.000 evra, ali 300.000 u slučaju da Pešić ispuni određene bonuse. Srpski napadač danas je prošao i lekarske preglede i zvanično započeo svoj drugi mandat u Ljutice Bogdana. 

Informer

Rođeni Nišlija će potpisati ugovor na tri godine, uz opciju da saradnja bude produžena na još godinu dana. Njegov dolazak mogao bi da izazove dodatna "tumbanja" u napadu Crvene zvezde, a moguće je da će Ohi Omoidžuanfo dobiti dozvolu za odlazak. 

Zvezdan Terzić je nekoliko dana pre početka prelaznog roka govorio da interesovanje za Ohija postoji, a da je jedan klub iz Amerike poslao i ponudu na Marakanu. Ipak, crveno-beli nisu razmišljali o prodaji dok nije pronađeno rešenje za sam špic napada.