• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

18.07.2022

18:27 >> 19:08

INFORMER SAZNAJE! Pešić SUTRA potpisuje! Poznata i plata!

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Pešić SUTRA potpisuje! Poznata i plata!

Podeli vest

Crvena zvezda je uspela da angažuje Aleksandra Pešića, napadača kojeg je dugo želela u svojim redovima, a prema saznanjima Informera posao će biti završen u utorak

Iskusni napadač Aleksandar Pešić stiže iz turskog Karagumruka, sa kojim su čelnici srpskog šampiona prethodnih dana vodili iscrpne pregovore.

On će se na vernost Zvezdi obavezati u utorak, kada i stiže u prestonicu Srbije, a spreman je ugovor na tri godine! Golgeter će zarađivati 600.000 evra godišnje, a imaće i određene bonuse.

Foto: Starsportphoto/ilustracija

 

Crveno-beli su u nekoliko navrata pokušavali da dovedu popularnog Šilju u Ljutice Bogdana, ali su se tek sada sve kockice poklopile.

On će posle četvorogodišnjeg odsustva sa "Marakane" ponovo zaigrati pred navijačima Zvezde. Nema sumnje da će njegov dolazak u velikoj meri poboljšati šanse srpskog kluba za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, koja je ove sezone na stadionu "Rajko Mitić" označena kao prioritet.

Podsetimo, krajem prošle godine je Zvezdan Terzić rekao da će dati sve od sebe da dovede Pešića na leto, ispunio je obećanje, a Pešić je tada za Informer.rs otkrio da samo on i Terzić znaju pravu istinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Ljudi, ovog smo jedva svojevremeno oterali...

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija