• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

29.12.2021

13:13 >> 13:19

SAMO TERZIĆ I JA ZNAMO ISTINU! SJAJNI NAPADAČ ZA INFORMER.RS PORUČUJE: Nije pošteno...

Crvena zvezda

SAMO TERZIĆ I JA ZNAMO ISTINU! SJAJNI NAPADAČ ZA INFORMER.RS PORUČUJE: Nije pošteno...

Podeli vest

Da je srpski šampion tokom evropskih kvalifikacija imao brilijantnog Aleksandra Pešića, možda bi Zvezda preskočila i Šerif i ko zna kako bi sada bilo... Ipak, napadač turskog Karagumruka koji je najbolji strelac tamošnjeg prvenstva, ponovo je velika želja nekadašnjeg kluba

Ove srede su kao bomba odjenkule reči generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je najavio da će na leto dati sve od sebe da vrati u Ljutice Bogdana ubojitog napadača!

Podsetimo, letos je osvanula vest da nije rasni ofanzivac želeo da dođe za pola miliona u redove srpskog šampiona, a da je otišao u Tursku za 650.000!

Foto: Starsportphoto

 

- Evo sada prvi put otkrivam da to nije istina! Zaista nije bilo do para! Neki novinar je napisao glupost i onda je krenula lavina! Prava istina je da novac nikada nije bio problem! Čak mi je i Zvezda ponudila veći ugovor - otkrio je u ekskluzivnom intervjuu za Informer.rs momak za kojim su poludeli Turci i dodao:

- Nije bilo u pitanju ni 500, ni 600 hiljada, ma ne želim uošte da pričam o ciframa! Želim da se zna da mi je gospodin Terzić za sve izašao u susret! Imao sam privatne probleme, on je meni želeo najbolje i razumeo me je! Shvatio je moju situaciju i samo on i ja znamo istinu - kaže Pešić.

Foto: Starsportphoto

 

Želeo je nekadašnji Zvezdin as na neki način da zaštiti generalnog direktora Zvezde od zlih jezika.

- Nije pošteno napadati Terzića! Bitno je da se zna da mi, koji toliko volimo Zvezdu, cela moja generacija, Stojke, Vujadin, ja i ostali, nikada nismo gledali novac kao presudan faktor! Sada javno mogu da kažem da sam ja bio prva Zvezdina želja letos. Osetio sam uvek podršku Terze, Mrkele, Miloja i svih ljudi u klubu! Takođe i pravih najvijača, severa...Mislim da smo generalno mi Srbi takvi, uvek nam je tuđe bolje, uvek se manje ceni domaći igrač. Mnogi su me sputavali, kudili, a zaista sam dobijajo i divne, pozitivne poruke! Ne želim sada da pričam o lošim stvarima i kvarim ono što je lepo. Jedini razlog zbog kojeg nisam došao, ponavljam, lične je prirode! 

Foto: Starsportphoto©

 

Zvezdaše zanima ima li šanse da se na leto vratite u Ljutice Bogdana?

- Znate kako, kada Zvezdan Terzić priča ovako o vama to i te kako prija i imponuje! Svi znaju ko je i šta je on! Ja volim Zvezdu, ali činjenica je da u Istanbulu uživam sa porodicom, a meni je to najvažnije! Ne bih u ovom momentu mogao ništa više da kažem...

Osim Zvezdinog postoji interesovanje i najboljih klubova u Turskoj, ali ne želi da žuri Pešić.

- Prelepo mi je ovde, sa ovim momcima! Slična je atmosfera kao u Zvezdi tada.. Ipak, nikada ne reci nikad - ostao je zagonetan Pešić i zagolicao maštu navijačima srpskog šampiona.

Foto: Starsportphoto©

 

Podsetimo, bila je Zvezda vrlo blizu početkom sezone da dovede najboljeg napadača turskog šampionata Aleksandra Pešića u svoje redove! 

- Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi. Ipak, videćemo hoćemo li se dogovoriti - rekao je kratko Pešić za Informer u junu! 

Foto: ATAIMAGES

 

Onda je u septembru fenomenalni golgeter otvorio dušu zbog mišljenja koje vlada među nekim navijačima šampiona Srbije da su od njega mnogi neefikasniji špicevi ostavili bolji utisaki poručio:

- To me malo tišti. Ja sam bio u Crvenoj zvezdi, za sezonu sam postigao 29 golova i još na sve to dodao 22 asistencije. Tresao sam mrežu i Partizanu, u Evropi. Hajde, uradite analizu i vidite da li je neki napadač posle mene imao takav učinak. Onda čujem priče, vidim komentare na portalima i forumima kako sam pola golova dao iz penala. Tu ulazi u uši ljudima, iako je laž. Barem se danas sve može proveriti. Dao sam samo pet golova sa 'kreča'. A i da sam dao više... Danas smo došli do toga da se pojedinci uzdižu, jer se dobro kreću, dobro skaču, dobro grade loptu. Ja sam davao golove! Ne znam kako to da objasnim. Osetio sam nešto... Nije to ljutnja, bes ili šta već. Ali kao da me pojedinci nisu dovoljno poštovali u Srbiji. Uzdizali su se neki drugi igrači, ja sam bio tu stalno pominjan kao alternativna opcija. A ja vam kažem da sam bio prvi izbor. Nije to hvalisanje, nego je stvarno tako bilo. Čudna situacija, skroz. Posebno, jer sam bio dobar, da ne kažem odličan u prvom mandatu - rekao je popularni Šilja za "Mozzart sport", aludirajući na Tomanea, Dijega Falćinelija, Dionija...

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Bože, koje gluposti moramo da čitamo. Čuj Pešić igrač? O bože... pa da je IGRAČ igrao bu u Feneru ili Galati ili Bešiktašu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija