Autor: Informer.rs

03.08.2022.

08:59

Foto: Starsportphoto©

Sport

OVO DELIJE NAJVIŠE INTERESUJE! Evo gde možete da gledate uživo meč Zvezda - Pjunik!

Utakmicu uživo da gledate na RTS 1 i Arena sport premium 1, ali i da pratite tekstualni prenos meča na Informer.rs.

Svi na Marakanu

Dejan Stanković je na konferenciji za medije pred meč poručio da se nada punom stadionu. Sudeći po dinamici prodaje karata očekuju oko 35.000 navijača na stadionu, a najvatreniji navijači pokrenuli su i akciju da svi na Marakanu dođu u dresovima Crvene zvezde, pa će to biti specifična i jedinstvena koreografija na tribinama.

- Pjunik je ekipa koja menja sistem igre u toku utakmice, ali bićemo spremni na svako pitanje koje nam Jermeni budu postavili. Očekujemo pun stadion, dobru igru i uradićemo sve da prođemo - kazao je Dejan Stanković pred utakmicu na "Marakani".

Informer

 

Ukoliko se domogne elite, srpski klub zaradiće pravo bogatstvo. Utakmicom protiv Pjunika Crvena zvezda kreće u pohod na Ligu šampiona i nagradu od 30 miliona evra! Ali, do miliona potrebno je da puleni Dejana Stankovića sruše dve prepreke. Prva je Pjunik, a ukoliko  prođe dalje, Zvezdu u plej-ofu čeka bolji iz duela Makabi Haifa - Apolon Limasol. 

Prvi meč izabranici Dejana Stankovića igraće na strani 16 ili 17. avgusta, dok će revanš biti odigran na "Marakani" sedam dana kasnije. U slučaju da ispadne od Pjunika, Crvena zvezda će učestvovati u plej-ofu za Ligu Evrope, a tamo bi joj potencijalni rival bio poraženi iz dvomeča Šerifa iz Tiraspolja i Viktorije Plzen