Autor: Informer.rs

07.08.2022.

11:55

Foto: informer.rs

Sport

HERKULES NA MARAKANI! Zvezda najavila novo pojačanje!

Irakli Azarovi se pre nekoliko dana oprostio  od Dinama iz Batumija za koji nastupao u prethodnih godinu dana i time potvrdio da će biti novi levi bek prvaka Srbije Crvene zvezde.

Gruzin je dogovorio sve sa srpskim prvakom i uskoro dolazi u Beograd gde će se, posle obavljenih formalnosti, priključiti ekipi Dejana Stankovića.

Ovako je Zvezda najavila njegov dolazak.

Azarovi igra na poziciji levog beka, u karijeri je igrao za Dinamo Tbilisi i Dinamo Batumi, gde je skrenuo pažnju na sebe i isposlovao transfer u tabor crveno-belih.


Prelazni rok traje još mesec dana, tako da imamo vremena, nije žurba, ali do kraja prelaznog roka imaćemo još jači tim. Ne volim da govorim ni o pozicijama ni o imenima dok posao ne bude gotov - kaže Mrkela za Informer.

Informer

Irakli Azarovi



Vidim po komentarima i reakcijama da su navijači i zvezdaška javnost zadovoljni. To znači da smo uradili dobar posao ili bar tako deluje za sada. Međutim, navijači mogu da slave, a mi ne smemo. Čekaju nas tek važne utakmice na sva tri fronta, ali početak jeste obećavajući - zaključuje Mrkela.

Azarovi bi sa Crvenom zvezdom trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor, a crveno-beli će na ime obeštećenja Dinamu iz Batumija platiti 300.000 evra.

Bonus video