• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

07.08.2022

06:37

INFORMER SAZNAJE! Zvezda jača tim, očekuje se dolazak desnog beka i defanzivnog veziste!

ATAIMAGES

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Zvezda jača tim, očekuje se dolazak desnog beka i defanzivnog veziste!

Podeli vest

Prelazni rok traje još mesec dana, a prema saznanjima Informera, očekuje se dolazak desnog beka i defanzivnog veziste u redove Crvene zvezde

Crveno-beli su počeli sezonu fantastično, pošto su u četiri kola u domaćem prvenstvu ostvarili četiri pobede uz gol-razliku 17:1. U 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pobedili su Pjunik 5:0 i praktično zakazali duel sa Makabijem iz Haife u plej-ofu. Međutim, u klubu su svesni da će, ako se ekipa plasira u elitno takmičenje, tim morati dodatno da se pojača.

Zvezda jača odbranu

Prema našim saznanjima, uprava će za Ligu šampiona pokušati da angažuje zadnjeg veznog igrača sa izraženim defanzivnim karakteristikama i desnog beka.

Foto: Starsportphoto©

Tim Zvezde, uskoro još jači

- Nema potrebe žuriti, jer za ove protivnike sa kojima se sad srećemo možemo da igramo sa Strahinjom Erakovićem desno. U odbrani stojimo sa četvoricom pozadi, a kad se napada, u zadnjoj liniji smo sa tri štopera, od kojih je jedan Eraković, a širinu dobijamo sa Bukarijem desno i Rodićem levo. Pritom, ako bismo doveli desnog beka koji sad igra kvalifikacije za Ligu šampiona, ne bi mogao da igra za Zvezdu u plej-ofu. Zbog toga nema žurbe. Isto važi i za zadnjeg veznog. To je takođe pozicija o kojoj se razmišlja. Lepo bi bilo da bude mlađi i da igra odbranu više od Kange i Kangve - objasnio je naš izvor.

Mrkela neće o imenim

I sportski direktor Mitar Mrkela potvrdio je da će biti još pojačanja, mada nije želeo da otkriva koliko igrača i na kojim pozicijama.

Foto: Starsportphoto

Mitar Mrkela najavio dolazak pojačanja



- Prelazni rok traje još mesec dana, tako da imamo vremena, nije žurba, ali do kraja prelaznog roka imaćemo još jači tim. Ne volim da govorim ni o pozicijama ni o imenima dok posao ne bude gotov - kaže Mrkela za Informer.

Među navijačima trenutno vlada euforija i svi se nadaju Ligi šampiona.

- Vidim po komentarima i reakcijama da su navijači i zvezdaška javnost zadovoljni. To znači da smo uradili dobar posao ili bar tako deluje za sada. Međutim, navijači mogu da slave, a mi ne smemo. Čekaju nas tek važne utakmice na sva tri fronta, ali početak jeste obećavajući - zaključuje Mrkela.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Neka dođe Maksimović bez obzira na Erakovića mada bih Erakovića ostavio i ove sezone u timu jer može još više da napreduje i proda se za više para jer Zvezda kao stabilan klub koji igra LŠ imaće pravo da zatraži više para za svoje igrače.. Poželjno je da se potpiše dobra klauzula i tako se zaštiti od odlaska igrača za dž m o kom da se radi. Eto talenti odlaze sa sitne pare...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17