Autor: Informer.rs

26.08.2022.

16:10 >> 16:21

Foto: Starsportphoto

Sport

INFORMER SAZNAJE - MILOJEVIĆ MENJA STANKOVIĆA! Zvezda ANGAŽOVALA novog TRENERA!?

Ekspresna reakcija sa Marakane! Dejan Stanković je danas podneo ostavku na mesto trenera, a srpski šampion nije dugo čekao već je odmah predstavio njegovog naslednika. Kako Informer ekskulzivno saznaje, novi trener Crvene zvezde biće Miloš Milojević! Perspektivnog stručnjaka na Marakani čeka dvogodišnji ugovor.

Informer

Pre godinu dana Dejan Stanković bio je na izlaznim vratima Crvene zvezde i tada je kao prvi naslednik označen upravo Miloš Milojević. Ipak, tada je popularni Deki ostao, a talentovani stručnjak nedugo zatim preuzeo švedskog velikana - Malme. 2021. godine nije došlo do saradnje, ali sada jeste! 

Milojević je na startu nove sezone preuzeo Malme, ali je nakon eliminacije od Žalgirisa u Evropi dobio otkaz u Švedskoj. 

Informer

Miloš Milojević je u Srbiji postao "poznat" kada je angažovan kao prvi pomoćnik Dejana Stanković. Ipak, posle jedne godine Marakani otišao je u Švedsku i napravio velike uspehe na klupi Hamarbija. Srpski trener je izuzetno cenjen Skandinaviji, a mnogi smatraju da je bio "mozak" Crvene zvezde na startu Stankovićevog mandata. 

Pet dana pred večiti derbi uprava je ostala bez trenera, ali je očigledno Stankovićev naslednik odavno bio pozat. Prvi pik Miloš Milojević će uskoro stići u Beograd i ozvaničiti saradnju sa Crvenom zvezdom.