• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2022

16:04 >> 16:08

ŠOK - STANKOVIĆ NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠOK - STANKOVIĆ NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU!

Podeli vest

Srpski trener Dejan Stanković napustio je iznenada Crvenu zvezdu

Samo tri dana nakon eliminacije Crvene zvezde iz Lige šampiona, Dejan Stanković napustio je Marakanu. Očigledno razočaran nakon neuspeha talentovani stručnjak "digao je sidro" i otišao iz tabora srpskog šampiona posle dve i po godine među crveno-belima!

Velika očekivanja su imali na Marakani uoči kvalifikacija za Ligu šampiona. Crvena zvezda je bila nosilac kroz treće i četvrto kolo, te je grupna faza "već viđena" u Beogradu. Ipak, Makabi Haifa je iznenadila crveno-bele, napravila iznenađenje, a kao epilog došlo je do rastanka Stankovića i Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Mnogi navijači su Stankovića označili kao glavnog krivca za neuspeh u Ligi šampiona, ali je malo ko očekivao da će legendarni fudbaler ovako preseći. Trener crveno-belih je nakon nekoliko dana "mozganja" došao do odluke i napustio Marakanu svega pet dana pre večitog derbija koji se igra 1. septembra. 

- Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice – objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija