Autor: Informer.rs

03.09.2022.

09:06

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDAŠI, DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je trener crveno-belih pre nekoliko godina, a sada je IZNENADIO SVE! (FOTO)

Crvena zvezda je u petak uveče obeležila veliki jubilej, odsnosno 60 godina otkako je legendarni Dragan Džajić počeo karijeru u crveno-belom dresu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio je da će od naredne sezone Zvezda povući dres sa brojem 11 iz upotrebe, u znak poštovanja za zvanično najboljeg jugoslovenskog fudbalera 20. veka.

Brojne legende kluba, bivši i sadašnji igrači su prisustvovali ovom događaju, a svojim dolaskom pažnju je privukao i bivši trener prvog tima Miodrag Božović, kojeg mnogi nisu ni prepoznali!

Informer

 

Čovek koji je sedeo na klupi Zvezde od 2015. do 2017. godine, i donedavni trener ruskog Arsenala iz Tule se promenio do neprepoznatljivosti! Ne tako davno, Božović je upitan da li je sve u redu sa njegovim zdravljem, pošto je delovalo da se preko noći promenio:

- Nije baš preko jedne noći, jeste preko 30. Počeo sam naglo da sedim, kosa je postala sve ređa, obrve su pobelele i eto rezultata pred vama. Svako čudo za tri dana, tako i ovo. Prilagodljiv sam čovek, već sam se navikao na novi izgled. Čik da neko sad kaže kako je lagodan trenerski život, izazivam ga na dvoboj- rekao je Božović početkom godine.

Božović je nedavbo rekao i da smatra da će prvak Srbije imati uspeha u Ligi Evrope.

- Ovi igrači i stručni štab su mnogo radosti doneli navijačima, verujem da će svi ispadanje brzo preboleti, jer je realno da Zvezda ponovo ima veoma uspešnu sezonu u Ligi Evrope. Uprava je napravila fenomenalan prelazni rok i to je nešto u čemu se svi slažemo, prosto nije se dalo ovog puta da se obezbedi Liga šampiona- izjavio je Božović.