26.09.2022.

12:46

Foto: informer

Sport

ZVEZDA POČELA NOVU SEZONU! Jovanović: Potrebno je da se kockice slože, najbolju košarku ćemo igrati kada bude najvažnije!

"Crveno-beli" su predstavili i nove dresove koje će košarkaši srpskog i regionalnog šampiona nositi u narednoj sezoni.

Medijima su se obratili trener Crvene zvezde Vlada Jovanović, kapiten Branko Lazić, kao i ostali košarkaši beogradskog kluba. 

- Praktično završavamo pripreme i počinjemo sezonu, prva utakmica dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja i siguram sam da smo spremni za izazove. Čvrsto verujem u tim i stručni stab, daćemo sve od sebe da ispunimo naša očekivanja i publike. Idemo od utakmice do utakmice i sigurno imamo šta da ponudimo - kazao je trener Zvezde Vladimir Jovanović, koji je potom pričao o ekipi. 

- Ima puno novih igrača i potrebno je da se kockice slože. Verujemo da će biti sve kako treba. Što se tice priprema, pet smo pobedili, dve izgubili, neke smo igrali dobro neke ne, ali to su pripreme, gledali smo da izvučemo pouke. Nisam zabrinut, ne bi bilo normalno da sad igramo najbolju košarku. Nadam se da ćemo je igrati kada bude najpotrebnije.

Crvena zvezda će prvi zvanični meč u novoj sezoni odigrati 1. oktobra na svom terenu sa ekipom MZT Skoplje, u prvom kolu regionalne ABA lige.

"Crveno-beli" će u 1.kolu Evrolige 7. oktobra gostovati aktuelnom evropskom šampionu Efesu.

Bonus video