• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

10:52

OVO JE NOVI DRES CRVENE ZVEZDE! Jedna od najlepših žena Srbije u crveno-belom! (FOTO)

kkcrvenazvezda

Crvena zvezda

OVO JE NOVI DRES CRVENE ZVEZDE! Jedna od najlepših žena Srbije u crveno-belom! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je dresove za novu takmičarsku godinu

Crveno-beli se pohvalili novim dizajnom opreme, a izgled  nove garniture sigurno će oduševiti Delije pred početak takmičenja u ABA i Evroligi.

U ulozi manekenke bila je prava manekenka i jedna od najlepših žena u Srbiji, Mina Nedović, supruga novog košarkaša Zvezde Nemanje Nedovića. 

Foto: kkcrvenazvezda

 

 

KK Crvena zvezda, kao i prethodne dve godine, i u novoj sezoni nosiće opremu renomiranog sportskog brenda. Na najbolji način su kroz raznorazne aktivnosti predstavljeni i Srbija, Beograd, kao i naš sport. Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima, na domaćoj garnituri, dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge, ali ovog puta uz dodatak plave linija, koja po bokovima jasno asocira na motive srpske zastave, koja tradicionalno krasi poleđinu dresa, po sada već dugogodišnjim standardima Evrolige. Ekipa će u novoj sezoni nositi i gostujuću crveno-sivu garnituru, sa potpuno originalnim dizajnom i tri prepoznatljive bele linije na bokovima. Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog gigant - stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

 

Ove godine je prezentacija dresa urađena potpuno drugačije, pa su se u glavnim ulogama pronašli članovi porodica košarkaša, koji će tokom sezone nositi dres u velikim borbama koje predstoje u Evroligi, ABA Ligi i domaćim šampionatima.

Foto: kkcrvenazvezda

 

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno-belim bojama, kao i plavim i sivim.

-  Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend partner Crvene zvezde. Sa jedne strane jer imamo status koji nam pripada, poput svih ostalih velikih klubova, a sa druge strane jer se naša vodilja zna – kao klub uvek želimo i trudimo se da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja - rekao je, direktor kluba sa Malog Kalemegdana Nemanja Vasiljević.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija