Autor: Informer.rs

08.10.2022.

07:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

SITNI DETALJI SU PRESUDILI! Lazarević ne brine: Prva utakmica, nismo kompletni, tek treba da legne sve na svoje...

Kod Crvene zvezde je samo Ben Bentil bio dvocifren sa 13 poena, dok je kod Efesa Klajburn imao 19, a Micić 16. Sa jednim dvocifrenim u Evroligi teško da iko može da se pobedi, a ne šampion Evrolige. Luka Mitrović je imao tri poena, četiri skoka i pet asistencija, dok je Ivanović imao devet poena i pet asistencija. Adams je šutirao 2/10 i imao devet poena,  osam je ubacio Hasan Martin.

Stefan Lazarević kaže da je ekipa uspela da parira domaćinu

- Čestitao bih Efesu na pobedi. Mislim da smo mnogo bolje kontrolisali prvo poluvreme, njima kao ekipi s obzirom na to da su šampioni treba samo malo da se odvoje. Mislim da smo na nekim osnovnim elementima mogli bolje da reagujemo, da bismo tako uhvatili i rezultatski priključak onda kada su se oni odvojili, sitni detalji su presudili. Ostaje da se odmorimo i pripremimo za ono što nas čeka.Kaže da je ekipa uspela da uradi ono što je donekle i planirala, ali da tek treba da pokaže potencijal - kazao je za Sportklub i dodao:

Informer

 

- Prva utakmica u takmičenju, nismo kompletni, imali smo peh da je Pefi Marković nažalost povredio prst. Treba tek to da legne sve na svoje.

Bonus video