Autor: Informer.rs

13.10.2022.

06:52

Foto: Starsportphoto

Sport

OVO JE TIM ZVEZDE ZA UTAKMICU SA MAĐARIMA! Vraća se ljubimac Delija, oni RUŠE Ferencvaroš!

Šampion Srbije je pre nedelju dana deklasirao Mađare na "Marakani" sa 4:1 i upisao prvi trijumf u grupnoj fazi Lige Evrope, posle poraza od Monaka (1:0) i Trabzona (2:1).

Ukoliko puleni trenera Miloša Milojevića žele ponovo da sruše rivala, moraju da ponove partiju sa Marakane, pa je malo verovatno da će u sastavi biti radikalnih promena. 

Vraća se Bukari

Ne, ne… Nikako se ne bih zadovoljio bodom. Nije to u mom karakteru, ni u karakteru igrača koje vodim. Poštujem Ferencvaroš, pripremamo se maksimalno ozbiljno, znamo da će biti drugačija utakmica, ali sa remijem se ne zadovoljavam. I kada se igram sa sinom ne mogu da pristanem da bude 0:0. Ne mogu da pričam o taktičkim detaljima, ali možemo bolje. Tačno znamo šta treba da radimo kada budemo prokativni i kako da se ponašamo kada u nekoj zoni izgubimo loptu. To svaki dan ispravljamo i trudimo se da dođemo do perfekcije - poručio je pred utakmicu trener Zvezde Miloš Milojević.

Naravno, kapiten Milan Borjan biće na golu, a neće biti ni iznenađenja u zadnjoj liniji. Marko Gobeljić koji briljira u poslednje vreme ostane na desnoj strani, dok će po levoj biti  Milan Rodić, štoperski par ćiniće Strahinja Eraković i Aleksandar Dragović. Vratio se u trenažni proces Nemanja Milunović, pa bi ako bude bilo potrebno u nastavku meča mogao da pojača defanzivni bedem. 

FERENCVAROŠ - CRVENA ZVEZDA 21.00

Stadion: Grupama arena Gledalaca: 22.000 Sudija: Danijel Stefanski (Poljska)

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Sanogo - Bukari, Katai, Ivanić - Pešić. Trener: Miloš Milojević

Ferencvaroš: Dibuš - Vingo, Knoster, S. Mmae, Čivić - Laiduni, Bešić, Zakarijasen - Traore, R. Mmae, Nguen. Trener: Stanislav Čerčesov

U veznom redu Seku Sanogo će imati zadatak da neutrališe opasne ofanzivce domaćina. Društvo u veznom redu će mu praviti Mirko Ivanić i Gelor Kanga.

Osman Bukari je imao problem sa povredom, ali je spreman, pa ga treba u Mađarskoj očekivati na terenu od prvog minuta. Mesto po levoj strani rezervisano je za Aleksandra Kataija. Aleksandar Pešić imaće zadatak da u napadu kazni svaku grešku Mađara. 

Bonus video