• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2022

18:42

ZABORAVILI SMO UTAKMICU U BEOGRADU, KREĆEMO ISPOČETKA! Milojević oprezan pred duel sa Ferencvarošom:  Nemam dileme oko startnih 11

pritnscreen

Crvena zvezda

ZABORAVILI SMO UTAKMICU U BEOGRADU, KREĆEMO ISPOČETKA! Milojević oprezan pred duel sa Ferencvarošom: Nemam dileme oko startnih 11

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju meč četvrtvog kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša na gostujućem terenu

Na pres konferenciji pred, strateg Crvene zvezde Miloš Milojević istakao je da ga raduje što će njegovi igrači igrati pred punim stadionom.


- Navikli smo da igramo pred punim stadionima, momci iz Zvezde godinama već igraju na strani pred punim stadionima. Čuli smo sve najbolje u atmosferi ovde. Što se tiče snage Fradija, moraćemo da neutrališemo neke njihove prednosti. Već smo zaboravili utakmicu iz Beograda, moraćemo sve ispočetka sutra, čak i bolje - rekao je Miloš Milojević.

Istakao je Milojević da ne rezamšlja o nerešenom rezultatom.

- Ne mogu pre utakmice da se zadovoljim nerešenim, nikako. To nije u karakteru ni igrača ni kluba ni mene. Svaku utakmicu idemo na pobedu. To je u genu kluba. Ne zbog toga što ne poštujemo protivnika, nekad 0:0 bude dobro, ali nikako ne bih pristao unapred. Ni sa sinom kad igram ne mogu da pristanem u startu na remi - dodao je Milojević.

Dodao je strateg Crvene zvezde da su svi igrači spremni i zdravi, uključujući i Osmana Bukarija koji ne mogao da pomogne na prošlom meču.

- Svi igrači su zdravi i u trenažnom procesu, na slatkim smo mukama koga staviti u tim. Bukari je dobro, trenira kao i ostali momci. Nemam dileme oko startnih 11, svaku dilemu rešim dan pre utakmice. Nisu te odluke lake, jer na svakoj poziciji imamo dva, a negde i tri odlična igrača. Medjutim, zbog toga sam plaćen, da donosim odluke. Znam kvitet tog igrača, dosta donosi ofanzivno. Ja mislim da njihov šef sprema neko iznenadjenje - kaže on.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Ferencvaroša Eldar Ćivić po svemu sudeći biće spreman za meč sa crvenom-belima.

- Ako Ćivić bude igrao ne smemo da pravimo jeftine faulove u zoni šuta. Ako i dodje do prekida, to je stvar karaktera ekipe, a moji momci to odavno rade dobro. Ferencvaroš će sigurno ići na pobedu pred svojom publikom, neće tu biti velikih odstupanja od stila igre -  rekao je Milojević.

Prokomentarisao je Milojević i ubedljiv trijumf u Beogradu.

- I kad dobijemo 4:1, ima stvari koje nisu bile na nivou, tako da smo fokusirani da još podignemo nivo igre i discipline u nekim detaljima. Kad tačno znamo kako bi trebalo da reagujemo u kojoj zoni, onda to nije problem - kazao je on.

Pričao je i o izmenama u igri.

- Vi gledate ili je život ili smrt. Kad smo vodili mislio sam da nam treba više kontrole, pa sam uveo nekog pozadi. Ne pripisujem to taktici. Nije uvek moguće igrati onako kako zamislite. To može u savršenom svetu,  au stvarnosti i Pep Gvardiola u Sitiju odigra 0:0 sa Kopenhagenom. Možemo mi sad da raspravljamo je li bolje sa tri ili četiri pozadi, ali važno je vršiti pritisak na nosioca lopte. Ako to ne radite, svejedno ste u problemu - završio je MIlojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završilo i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija