Autor: Informer.rs

30.10.2022.

17:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA SE OGLASILA SAOPŠTENJEM! Poznato zdravstveno stanje Mitrovića! Evo kada se VRAĆA na parket!

Mitrović se povredio pre dva dana na meču petog kola Evrolige protiv Bajerna.

- Dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut Mitrović utvrdili su da je naš igrač u petak doživeo jako istegnuće i povredu primicača, zbog koje je morao da napusti meč sa Bajernom. Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima Crvene zvezde. Zbog svega navedenog Mitrović neće igrati na utakmici (niti putovati sa ekipom) protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka - saopštila je Crvena zvezda.

NEMA POTREBE DA NAS NIKO KONTROLIŠE 

Crvena zvezda će u ponedeljak gostovati Igokei (18) u petom kolu ABA lige. Monako će 4. novembra u Kneževini dočekati crveno-bele u šestoj rundi Evrolige.

- Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje na ''brizi'' pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mestu. Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko ''kontroliše'' i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan lekarski tim, koji je u prethodnih 12 godina lečio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspevali da iznesu ogroman teret i na prvom mestu ostanu zdravi! O tempu i dinamici oporavka Luke Mitrovića, Crvena zvezda će blagovremeno obaveštavati javnost - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Bonus video