• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.10.2022

16:10

MUKE ZA JOVANOVIĆA PRED IGOKEU I MONAKO! Zvezda ostala bez jednog od NAJBOLJIH IGRAČA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MUKE ZA JOVANOVIĆA PRED IGOKEU I MONAKO! Zvezda ostala bez jednog od NAJBOLJIH IGRAČA!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je danas da njegov tim očekuje teška utakmica protiv Igokee u ABA ligi

Šef struke crveno-belih smatra da neće biti nimalo lako, posle prve pobede u Evroligi nad Bajernom iz Minhena.

- Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobedjivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju - rekao je Vladimir Jovanović.

Trener srpskog šampiona dodaje da je Igokea "izuzetno kvalitetan tim, koji posebno dobro igra na svom terenu".

- Menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica - naglašava je Jovanović.

Kapiten Zvezde Branko Lazić je izjavio da njegov tim "dobro poznaje ekipu Igokee", i ocenio da crveno-bele "očekuje vrlo težak meč u Laktašima".

Foto: Starsportphoto©

Luka Mitrović neće igrati u naredna dva meča protiv Igokee i Monaka

- Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dodjemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom - istakao je Lazić.

Zvezda je danas izdala saopštenje u kom navodi da Luka Mitrović neće putovati u Laktaše, kao i da neće biti u sastavu protiv Monaka u Evroligi, zbog istegnuća i povrede primicača.

- Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima KK Crvena zvezda - stoji u saopštenju.

Duel Zvezde i Igokee na programu je sutra od 18.00.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija