Autor: Informer.rs

13.01.2023.

06:34

Foto: Starsportphoto

Sport

NEMAC ODBIO ZVEZDU! Novi atak Sampdorije na Dragovića, crveno-beli nude trampu, ali...

Trener Sampdorije Dejan Stanković želi Aleksandra Dragovića u srcu odbrane, pa je krenuo novi napad na štopera. Zvezda je odbila dva prethodna pokušaja, a Đanluka Di Marcio, najpouzdaniji novinar na Čizmi kada je u pitanju fudbalska pijaca, tvrdi da je šampion Srbije spreman da pregovora.

Šabo neće u Zvezdu

Međutim, Zvezda je predložila da put Beograda krene jedan od štopera Sampdorije Julijan Šabo. Nemački defanzivac je u januaru 2022. godine otišao na jednoipogodišnju pozajmicu u Keln, ali je najviše zbog povreda u proteklih godinu dana odigrao svega osam utakmica u svim takmičenjima. Ipak, Di Marcio navodi da je 24-godišnji Šabo odbio predlog Crvene zvezde.

Italijanski novinar ističe da će crveno-beli će dozvoliti Dragoviću da ode iz kluba tek u slučaju da pronađu zamenu.

Informer

Sampdorija je u dva navrata već slala ponude šampionu Srbije. Prvi put za 500.000 evra, drugi za 1.000.000, ali je Zvezda obe odbila.

Srpski šampion je potom odgovorio kontraponudom za Filipa Đuričića u iznosu od 500.000 evra, ali je odgovor Sampa bio identičan. Igra nerava se nastavlja...

Što se tiče dolazaka na Marakanu, crveno-beli rade punom parom. Već je potpisan ugovor sa krilnim napadačem Piterom Olajinkom iz Slavije iz Praga, koji će na "Marakanu" doći na kraju sezone. Rukovodstvo je u odmaklim pregovorima sa vezistom Kopenhagena Markom Stamenićem, kojem ugovor takođe ističe na leto. U opticaju je i desni bek iz Tventea Džošua Brenet mada za njega još nisu finalizirani pregovori.

Bonus video