• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2022

13:56

DRAGOVIĆ NE MOŽE DA IDE! TO MU JE REČENO! Mrkela progovorio o PRELAZNOM ROKU! Evo ko je "NA PRODAJU" na Marakani!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

DRAGOVIĆ NE MOŽE DA IDE! TO MU JE REČENO! Mrkela progovorio o PRELAZNOM ROKU! Evo ko je "NA PRODAJU" na Marakani!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je na konferenciji za medije tokom promocije Uroša Spajića

Dolazak Uroša Spajića na Marakanu pokrenuo je pitanje o budućnosti štopera Crvene zvezde. Aleksandar Dragović izrazio je želju da ode u Sampdoriju već tokom zime, Strahinja Eraković je na meti evropskih velikana, ali Mrkela ističe da za sada odlazaka neće biti. 

- Što se Dragovića tiče stav kluba je jasan. U ovom prelaznom roku ne može da ide nigde, pročitao sam izjavu njegovog menadžera, ali on je bio pre neki dan na razgovoru kod Zvezdana Terzića i jasno mu je rečeno. Prihvatio je da ostane do leta u Crvenoj zvezdi. Što se tiče Erakovića, postoji mogućnost da ode, ali to zavisi od ponude koju ćemo dobiti za njega - rekao je Mitar Mrkela.

Istakao je sportski drektor Crvene zvezde zadovoljstvo zbog povratka još jednog zvezdinog "deteta" na Marakanu i podsetio da je baš on doveo Uroša Spajića u Omladinsku školu crveno-belih. 

- Veliko mi je zadovoljstvo da mogu da potpišem još jedan ugovor sa Spajićem. Doveo sam ga ovde kada je imao 13 godina, a kasnije je napravio veliku karijeru. Često smo bili u kontaktu, vodili smo razgovore u pravcu da se jednom vrati, kako je i sam rekao, vrati kući. Zadovoljan sam jer smo dobili pravog zvezdaša, nekoga ko je prošao omladinsku školu. Biće veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, povratnici su uvek ostavljali dobar utisak. Želim mu sve najbolje i čestitak za povratak - kazao je Mrkela, a potom nastavio. 

Foto: FK Crvena zvezda

- Cilj Crvene zvezde je da bude konkurentna u evropskom fudbalu. Uspeli smo kada je reč o Ligi Evrope, ali smo videli da je razlika ogromna u Ligi šampiona. Nemamo novca da kupujemo igrače svetske klase, ipak, možemo da vraćamo naše igrače koji su sticali iskustvo u Evropi. Sa njima ćemo biti jači i konkurentniji, Uroš je jedan od njih, a nadamo se da će biti još igrača - dodao je sportski direktor Crvene zvezde. 

Istakao je Mitar Mrkela da će biti još pojačanja na Marakani, ali da se to neće dogoditi pre nove godine. Sa druge strane Mitrović i Eraković mogu da odu samo u slučaju dobre ponude. 

- Biće dolazaka, ali ne verujem da će biti pre nove godine. Tek kada zvanično počne prelazni rok. Ponuda ima za naše najmlađe igrače Mitrovića i Erakovića, ali će njihova prodaja zavisiti od ponude. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17