Autor: Informer.rs

13.01.2023.

09:02

Foto: Starsportphoto

Sport

REAKCIJA DELIJA POSLE DEMOLIRANJA MONAKA! Ludnica na društvenim mrežama, navijači skidaju kapu igračima, Vildozi, Obradoviću....

Crveno-beli su naneli ubedljiv poraz "kneževima" u 19. kolu Evrolige - 92:68 (23:15, 31:21, 18:14, 20:18) i tako se vratili na pobednički kolosek!

Izabranici Duška Ivanovića pružili su jednu od najboljih partija ove sezone i protiv ekipe koja je u samom vrhu tabele pokazali da i te kako mogu da se nose sa najjačim ekipama u elitnom društvu. Sada je aktuelni i regionalni i srpski prvak na skoru od deset trijumfa i devet neuspeha, tako da ostaje u trci za plasman u top osam.

Posle dve nedelje odsustva zbog povrede zadnje lože, na teren se vratio sjajni plejmejker Luka Vildoza, a meč je završio sa devet poena, jednim skokom i tri asistencije. S druge strane, van stroja su i dalje ostali Nikola Ivanović, Hasan Martin i Ben Bentil, uz Fakunda Kampaca, koji još nema pravo da nastupa u Evroligi.

Malo je reći da su navijači Zvezde oduševljeni! Na društvenim mrežama se pitaju kako će tim izgledati kada bude kompletiran i kada Kampacu bude dozvoljeno da igra u Evroligi.

Igračka legenda i bivši trener Crvene zvezde, a sada kormilar Monaka, Saša Obradović (53) imao je emotivan doček u "Pioniru". Iako se 2020. godine rastao sa crveno-belima posle samo šest meseci, sinoć su ga navijači dočekali ovacijama, zbog čega je čuveni as zaplakao, a potom na centru terena kleknuo i poljubio Zvezdin grb na parketu. Oduševio je Delije.

Bonus video