Autor: Informer.rs

26.01.2023.

09:15

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA NAŠLA NAPADAČA U RUSIJI! Crveno-beli POSLALI PONUDU u Moskvu!

Crvene zvezde je poslala zvaničnu ponudu za crnogorskog napadača, prenosi Mozzart Sport. Šampion Srbije bi nekadašnjeg igrača Čukaričkog da dovede na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora.

Zvezda je spremna i da preuzme deo troškova oko plate igrača, a ako se uklopi u novoj sredini, šampion Srbije je otkupio njegov ugvoor od Moskovljana.

Trenutno, u timu Miloša Milojevića jedini centarfor u rotaciji je Aleksandar Pešić, dok je Kalifa Kulibali otpisan. Rakonjac je u redove Lokomotive stigao prethodnog leta iz Čukaričkog uz obeštećenje od 2.500.000 evra, a tokom prvog dela sezone upisao je minute na 15 utakmica, uglavnom kao rezervista.

Informer

Marko Rakonjac želja Crvene zvezde

Marko Rakonjac nije jedini na listi želja crvno-belih. Gvinejac Morgan Đilavođi je takođe na meri šampiona Srbije. Trenutno je Morgan član Pariza koji se takmiči u Drugoj ligi Francuske!

Ima 24 godine i još godinu i po dana ugovora, tako da će crveno-beli morati da plate određeno obeštećenje! Njegova vrednost prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" iznosi 1.200.000. Igrao je u Toulonu i mlađim kategorijama Sent Etjena.

Bonus video