• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

11:55 >> 12:10

INFORMER SAZNAJE! Ovo je Zvezdin PRVI izbor za špica! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Ovo je Zvezdin PRVI izbor za špica! (VIDEO)

Podeli vest

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je u utorak da prelazni rok nije gotov i dodao da će se "crveno-beli" pojačati ako se ukaže prilika. Kako Informer saznaje, najveća želja je Gvinejac Morgan Đilavođi

Kako saznajemo, fudbaler kojeg Crvena zvezda želi, prvi je izbor za špica, a on je trenutno član Pariza koji se takmiči u Drugoj ligi Francuske!

U ovoj polusezoni igrao je špica, iako mu je desno krilo primarna pozicija! On je na 16 utakmica u ligi dao šest golova, dok je na četiri u Kupu postigao tri pogotka. 

Ima 24 godine i još godinu i po dana ugovora, tako da će crveno-beli morati da plate određeno obeštećenje! Njegova vrednost prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" iznosi 1.200.000. Igrao je u Toulonu i mlađim kategorijama Sent Etjena.

Njegov stariji brat Džošua, koji je poznatiji od njega, igra za Bordo a tu je na pozajmici iz Volfsburga, a igrao je i za Atletiko Madrid i Sent Etjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija