03.02.2023.

17:28

Foto:

Sport

MIJAILOVIĆ PRED OPROŠTAJ OD MIHAJLOVIĆA: Zvezda se svojim legendama na pravi način odužuje!

Zvezda će se u subotu na meču sa Vojvodinom, klubom iz kojeg je MIhajlović stigao na Marakanu, oprostiti od legendarnog fudbalera. 

- Niko ne može zaboraviti onu dečačku radost kad se postigne gol, pa trk ka severu, pa loknasta kosa. Siniša je bio kompletna ličnost, neko ko je u svojoj karijeri uvek bio vezan za Zvezdu. Poznat je i onaj podatak da kad je igrao u Laciju nije želeo da izađe na utakmicu protiv Zvezde. Toliko je poštovao klub u kom je stekao afirmaciju- rekao je Mijailović za klupski sajt i dodao:

Informer

 

- Retko koji sportista je u sebi imao radost igre i tu želju i volju. On je borac koji je kao mlad uspeo da se nametne u formiranom timu Crvene zvezde i dođe do jedne od ključnih pozicija u ekipi. Mladi ljudi koji su svesni svojih vrednosti, svesni su i toga da moraju mnogo da ulažu u sebe da bi dostigli vrhunski nivo, a Siniša je bio takav čovek i to se u njegovoj daljoj karijeri potvrdilo.

Skupština Crvene zvezde trebalo bi u subotu da donese odluku da tribina VIP zapad dobije ime Siniša Mihajlović.

- Zvezda se prema svojim legendama na pravi način odužuje, a ova utakmica je samo segment kojim se obeležava njegov odnos prema Crvenoj zvezdi. Upravni odbor je predložio da se VIP zapad tribina nazove imenom legende Siniše Mihajlovića i sutra će se o tome razgovarati na Skupštini.

Utakmici će se odazvati i brojne legende iz čuvene "Barijevske generacije".

- Meč ima i takmičarski karakter, jer želimo da pobedimo važnu utakmicu u borbi za titulu, ali će biti i posvećen Mihi u smislu posebnog programa koji su pripremili navijači i klub. Na meču će biti prisutna i Mihina porodica, kao i saigrači iz čuvene generacije iz Barija, a program će početi nešto ranije u odnosu na 16 časova. Ulaz je besplatan, što navijači već i znaju- istakao je Mijailović.