• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

09:51

TERZIĆ OTKRIO! DEO "MARAKANE" DOBIJA IME PO MIHI!

AP Photo

Crvena zvezda

TERZIĆ OTKRIO! DEO "MARAKANE" DOBIJA IME PO MIHI!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da će klub deo tribine na svom stadionu "Rajko Mitić" nazvati po preminulom Siniši Mihajloviću

Fudbalski svet je zavila u crno vest da je Siniša Mihajlović nakon višegodišnje borbe sa teškom bolešću izgubio bitku.

Ceo Rim je stao zbog legendarnog igrača, fudbalski asovi širom sveta su se oprostili od Mihe, a Zvezda će u subotu protiv Vojvodine, još jednog Mihajlovićevog bivšeg kluba, igrati prvi meč otkako je preminuo, pa će utakmica na "Marakani" biti omaž bivšem defanzivcu, treneru i selektoru.

Foto: AP foto

 

Zvezda će u Mihajlovićevu čast i jedan deo tribine svog stadiona nazvati po njemu.

- Upravni odbor je u utorak izneo jedan predlog koji će izaći pred Skupštinu kluba u subotu, a to je da se jedan deo tribine, konkretno VIP na zapadu, nazove po Siniši Mihajloviću. U subotu će doći njegova porodica, sinovi, brat... Razgovarali smo se sa njima, dobili smo saglasnost - rekao je Terzić za "Republiku".

Dolazak na utakmicu su potvrdili i Jugović, Binić, Najdoski, Stojanović, Marović, Ljupko Petrović, Vaslijević i Momčilović...

- Pozvali smo brojne saigrače s kojima je igrao u crveno-belom. Neverovatno da je za tako kratko vreme, nastupajući samo godinu i po dana, u tolikoj meri obeležio klupsku istoriju. Ali, ne samo zbog igračke karijere. Siniša nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom, iako je napravio sjajnu karijeru posle odlaska. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji. Ponosno je govorio da je deo srpskog naroda i na najbolji mogući način je promovisao ono čime se mi kao klub ponosimo. Njegova tragična i prerana smrt nesumljivo je uticala da uđe u legendu, a najmanje što smo mogli da učinimo za njega jeste da organizujemo utakmicu njemu u čast. Podsetićemo šta je sve uradio, sektor marketinga organizovao je jednu vrstu priredbe na terenu, a navijači koreografiju. Biće lepo. Siniša Mihajlović to zaslužuje- dodao je direktor Zvezde.

Foto: AP foto

 

Prvotimci Crvene zvezde će na teren izaći sa podiguntim kragnama na dresu. Ulaz na tribine "Rajka Mitića" je besplatan, a utakmica se igra u subotu od 16 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17