Autor: Informer.rs

04.02.2023.

10:50

Foto: EPA/SIMONE ARVEDA

Sport

MARAKANA ĆE BITI KRCATA! Zvezda i Voša odaju OMAŽ Mihajloviću, zbog Siniše dolaze SPECIJALNI GOSTI! Crveno-beli IZDALI SAOPŠTENJE!

Proslavljeni reprezentativac preminuo je sredinom decembra, a sahranjen u Rimu kako i dolikuje najvećim fudbalskim asovima i trenerima.

Sada je došlo vreme da se njegovi bivši klubovi Zvezda i Vojvodina "oduže" Mihi", a ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan za ovu utakmicu.

Osim toga, na Marakanu danas dolaze i deca iz Dečjeg sela Sremska Kamenica o kojima je Miha godinama brinuo. Odlično se zna da je na svojevremeno na pozivnicama za njegovu svadbu bilo naglašeno da ne želi poklone - već donaciju za to dečije selo.

Takođe, od prihoda sa njegove oproštaje utakmice u Novom Sadu, kupio je i poklonio dva stana u Novom Sadu za decu iz tog Dečjeg sela.

Za ovaj duel sa Vošom, Zvezda je dizajnirala i specijalne dresove sa Mihinom likom, a isti će nakon utakmice biti izloženi na aukciji kako bi se sakupio novac za donaciju u humanitarne svrhe.

Informer

 

- Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca. Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. Vidimo se na Marakani! Za Zvezdu, za Mihu - stoji u saopštenju Zvezde.

Prvi čovek srpskog šampiona Zvezdan Terzić otkrio je da će jedna tribina na stadionu "Rajko Mitić" dobiti ime po Siniši Mihajloviću, čija će porodica prisustvovati današnjem meču.