Autor: Informer.rs

18.02.2023.

00:29

Foto: Starsportphoto©

Sport

TAKTIKA JE BILA DA TRENER DOBIJE ISKLUČENJE! Lazić KAPITENSKI nakon plasmana u FINALE!

Najbolji učinak u pobedničkom timu imao je Luka Vildosa sa 15 poena i šest skokova, dok su po 14 poena postigli Filip Petrušev i Nemanja Nedović. Najefikasniji u dresu Partizana bio je Džejms Naneli sa 19 poena, uz šest uhvaćenih lopti, Zek Ledej je dodao 16 poena, uz pet skokova, a Matijas Lesor je zabeležio dabl-dabl sa 13 poena i 12 skokova.

- Čestitke ekipi na velikoj pobedi, nismo ušli u meč kako treba i kako smo to radili u drugom poluvremenu. Uspeli smo da iznesemo pritisak i istrpimo sav pritisak na terenu i van njega. To samo daje na značaju. Hvala navijačima koji su nas podržavali, bez njih ne bi mogli da iznesemo! Nadam se da će i na finale doći u velikom broju - rekao je Branko Lazić. 

Informer

Isključenje trenera Ivanovića bio je presudan momenat, a Ivanović ističe da je to sve bio deo taktike. Naravno, sve kroz šalu. 

- To je bio deo taktike - rekao je kapiten Zvezde uz osmeh, a potom nastavio. 

- Šalim se, sigurno da nam je dalo motiv više, ali mislim da bi i bez toga uspeli da se vratimo i napravimo rezultat večeras. 

Branko Lazić ostvario je +22 u statističkoj koloni, ali dodaje da je to nebitan podatak već da je važna pobeda Zvezde. 

- Statistika je najmanje bitna na svakoj utakmici. Najvažnije je da smo kao ekipa odradili kako je trebalo i pobedili. Ko je ostvario kakav indeks, broj poena, pa i taj "plus/minus" nije važno - podvukao je Branko Lazić.