31.05.2023.

18:27

Foto: Privatna arhiva

Sport

INTRIGANTNA PORUKA SNEŽANE BORJAN: Da li je ovo odgovor Baraku Baharu? (VIDEO)

Odjeknula je kao bomba vest da je novi trener Crvene zvezde Barak Bahar poručio golmanu Milanu Borjanu da ga ne vidi kao prvog čuvara mreže crveno-belih za sledeću sezonu. Sezona je u nedelju završena i igrači su otišli na odmore, kako bi sa porodicama što lepše iskoristili vreme do početka priprema. Porodica Borjan odmah se uputila ka Parizu, gde kapiten srpskog šampiona uživa u društvu superuge Snežane i sina Filipa. 

Informer

Snežana i Milan Borjan

Raspoloženje mu je pokvario poziv iz Izraela, u kojem ga je novi trener obavestio o planovima za sledeću sezonu. Međutim, čini se da je lepa Snežana znala kao da umiri supruga. Činjenica  je da on ima ugovor još tri godine, tako da nije u obavezi da traži novi klub ako ne želi. Intrigantnim natpisom "Raspoloženje kad znam kako će se priča završiti" Borjanova lepša polovina nagovestila je da niko u njenoj porodici nema razloga za brigu. Oni su danas bili u čuvenom Diznilendu, odakle je Snežana objavila video sa zanimljivom porukom.

Borjan je na "Marakanu" stigao u leto 2017. godine i sastavni je deo svih Zvezdinih uspeha u novijoj istoriji. Branio je na 275 utakmica i sa klubom je učestvovao u osvajanju šest šampionskih titula, tri Kupa i šest godina zaredom učešće u evrokupovima.

Prošle godine golman je takođe ušao u sukob sa upravom, kada nije htela da mu da novi ugovor. Mešutim, kapiten je isterao svoje i dobio ugovor do leta 2026. godine iako je stav rukovodstva bio da igračima starijim od 30 godina ne daju ugovore duže od godinu dana.