• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

17:06

BAHAR ODLUČIO! BORJAN neće više biti PRVI GOLMAN Crvene zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BAHAR ODLUČIO! BORJAN neće više biti PRVI GOLMAN Crvene zvezde!

Podeli vest

Novi trener srpskog prvaka saopštio kapitenu da će morati da se preseli na klupu

Dugogodišnji čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan (35) izgubiće status prvotimca kod nedavno imenovanog šefa stručnog štaba Baraka Bahara (43), prenosi portal "Telegraf.rs"!

Odlični stručnjak je saopštio tu odluku iskusnom golmanu, koji je još 2017. došao na "Marakanu" i od tada osvojio ukupno šest titula i tri trofeja Kupa Srbije, uz dva učešća u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Bahar je dobro analizirao i pratio sve u Crvenoj zvezdi. Upoznat je sa igračkim kadrom i svestan je na kojim pozicijama su potrebna pojačanja. Izraelac je odmah obavio razgovor sa Borjanom i tom prilikom ga obavestio da ga ne vidi kao prvog golmana naredne sezone, kao i da će ovog leta klub potražiti novu "jedinicu". On je kapitenu rekao da može da ostane i bori se za mesto u timu. Klub se neće mešati u odluku šefa stručnog štaba, koji ima odrešene ruke oko sklapanja tima, ", prenosi "Telegraf.rs".

Foto: Starsportphoto

Borjan je osvojio treću vezanu "duplu krunu" sa Zvezdom

Očigledno da doskorašnji kormilar Makabija iz Haife ima potpuno drugačiju viziju i da želi da napravi ozbiljne promene u igračkom kadru Zvezde, s obzirom da će na jesen učestvovati u Ligi šampiona.

Ostaje sada da vidimo kako će Borjan reagovati na ovu odluku, pošto je više puta isticao da sa Kanadom želi da igra na Svetskom prvenstvu 2026, koje će biti održano upravo u toj zemlji. Ukoliko ne bude branio za srpskog prvaka, nije isključeno da momak rodom iz Knina uskoro potraži novi klub, kako bi ostao u takmičarskoj formi do Mundijala.

Bivši golman Rada, Sivasa, niškog Radničkog i Ludogoreca sa crveno-belima ima važeći ugovor do leta 2026. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 10 meseci

Kuku Snezana' sta ces sada??? A taman se uzivela u ulogu Borjanovog potparola !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija