Autor: Informer.rs

01.06.2023.

07:13

Foto: Starsportphoto

Sport

BORJAN U ŠOKU, BAHAR GA OTPISAO TELEFONOM: Povređen sam, nisam to zaslužio...

Borjan je na "Marakanu" stigao u leto 2017. godine. Branio je na 275 utakmica i sa klubom je učestvovao u osvajanju šest šampionskih titula, tri Kupa i šest godina zaredom učešće u evrokupovima.

Novi trener Barak Bahar je ekspresno povukao prvi potez i to vrlo radikalan. Izraelac je precrtao kapitena i prvog golmana Milana Borjana. Izraleac očigledno želi sve da promeni iz korena, a krenuo je od kapitena.  

Informer

 

- Jako sam povređen, nisam to zaslužio. Ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. i moje srce kuca za Crvenu zvezdu, i to mi niko ne može oduzeti - rekao je za Žurnal Milan Borjan.

Informer

Milan Borjan

Borjanu je trener Bahar vesti saopštio telefonskim putem.

- Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško.  Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi –  poručio je Borjan.

Informer

Barak Bahar

Zvezda je već naciljala Borjanovu zamenu. Navodno je na meti Vladan Kovačević. Momak rođen 1998. godine ove sezone za poljskog šampiona branio je na 32 meča u svim takmičenjima. Nedavno je prvi čovek kluba Pjotr Obidžinski rekao da će za njega tražiti najmanje deset miliona evra