Autor: Informer.rs

18.06.2023.

13:12

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA pred večiti derbi s Partizanom u ABA ligi!

Partizan vodi 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede, pa večeras ima meč loptu, dok crveno-beli imaju šansu da pobedom ostanu u životu u borbi za šampionski trofej. 

Očekuje se da hala bude rasprodata do poslednjeg mesta, dok se svuda traži i "karta viška". Zbog toga se oglasio i klub sa Malog kalemegdana.

Zbog interesovanja navijači traže karte putem interneta, kao i šansu da kupe od drugih navijača.Na internetu su se pojavile i digitalne karte.

- Pred treću utakmicu finala regionalne lige KK Crvena zvezda je došao do saznanja da su se pojavile online/digitalne karte koje pojedinci pokušavaju da prodaju navijačima. Pozivamo sve navijače na oprez, jer sa falsifikovanim kartama ulaz u halu neće biti omogućen - poručili su crveno-beli!

Informer

 

Crveno-beli ističu da za meč sa Partizanom nema online ulaznica.

- Obaveštavamo sve navijače Crvene zvezde da za večerašnju utakmicu ne postoje online ulaznice – odštampane sa qr kodom, već samo regularne tickets.rs karte kupljene na blagajni. Ulaz u halu neće biti dozvoljen bez validne karte za večerašnju utajmicu! Svaki pokušaj bilo kakve malverzacije sa ulaznicama biće sankcionisan od strane obezbeđenja i organa reda! Navijajte fer i sportski i budite uz Crvenu zvezdu!