Autor: Informer.rs

05.09.2023.

09:18

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar presekao! Na njih ne računa u Ligi šampiona!

Crvena zvezda nije žalila novac da pojača tim za Ligu šampiona! Čelnici crveno-belih potrošili su poslednjeg dana prelaznog roka deset miliona evra na dva nova igrača, a sada je jasno i na koga se ne računa u elitnom tačmičenju.

Zvezda je zbog i te kako brojnog igračkog kadra morala da ostavi van spiska četvoricu fudbalera! Otpisao je trener Barak Bahar desne bekove, Aleksa Viga koji je na pozajmici u Srbiji do decembra i Marka Gobeljića kojem je još na početku leta saopšteno da može da potraži novi klub.

Informer

Takođe, na spisku za Ligu šampiona nema Edmunda Ada, fudbalera koji je krajem juna potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom!

On je tokom pripremnih mečeva igrao ispod nivoa koji se od njega očekivao, pa u prvim utakmicama Superlige Srbije uglavnom nije bio ni na klupi za rezerve. Afrikanac će kako stoje stvari zadužiti opremu Novog Pazara, kluba koji je Crvena zvezda minule subote savladala u neizvesnoj završnici (2:1).

Informer

Na spisku licenciranih igrača nije se našao ni Lazar Nikolić, momak koji pokriva pozicije krila i bekla, a po potrebi je igrao i štopera u Baharovom sistemu sa tri defanzivca poslednji je koji je otpao sa spiska.

Informer

Ipak, bivši igrač Javora je u malo boljem položaju od ostale trojice. On je tokom priprema imao zapaženiju minutažu, a i u prvenstvenim mečevima je već tri puta ulazio sa klupe, pa deluje da će dočekati kraj ove sezone u crveno-belom dresu!