• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2023

09:59

Barak: Neću pričati o Adu, zanimaju me samo oni koji igraju

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Barak: Neću pričati o Adu, zanimaju me samo oni koji igraju

Podeli vest

Važni su mi samo fudbaleri koji igraju, o onim drugima ne želim da pričam, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Crveno-beli su sinoć pobedili Spartak (3:0) i nastavili niz ubedljivih trijumfa u Superligi Srbije. U nekom trenutku, Barak je upitan da prokomentariše status Edmunda Ada, igrača kojeg je Zvezda silno želela dve godine i na kraju ga je i dovela, ali to se trenera ne tiče, jer ga ne vidi kao opciju za svoj tim.
- Ne želim da pričam o igračima koji ne igraju, već samo o onima koji su igrali na poslednjoj utakmici ili ulazili sa klupe. Za mene je to važno - kratko je odgovorio Barak. 

Foto: Starsportphoto

 

Fantastičnu partiju imao je Vladimir Lučić, koji se još od pripremnog perioda nametnuo kao rešenje u napadu. Na konstataciju da podseća na Aleksandra Kataija, Izraelac je objasnio da je Lučić jedinstven.
- Jako poštujem Kataija kao igrača, ali Lučić već gradi sopstveni identitet. Veoma je dobar i sa loptom i bez lopte. Napadao je, trudio se da postigne gol. Bio je odličan, ima sjajan odnos prema igri i verujem da će tako i nastaviti, odnosno mora tako da nastavi - istakao je strateg srpskog šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

Ekipa sa "Marakane" dala je tri gola za 25 minuta, a onda u drugom poluvrmeneu nije bilo pogodaka. To svakako nije bio plan, mada su svi u klubu zadovoljni još jednom ubedljivom pobedom. 
- Potrudila se ekipa Crvene zvezde da svih 90 minuta igra visokim intenzitetom. Nije uvek lako igrati protiv ekipe koja je fokusirana isključivo na odbranu, međutim, trudili su se igrači da svih 90 minuta igraju na najvišem nivou, a ne samo 45 . Na kraju je to ovako izgledalo - zaključio je Bahar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija