• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2023

15:12

Razlaz na pomolu: Zvezda prodaje štopera za 4.000.000 evra

Starsportphoto

Crvena zvezda

Razlaz na pomolu: Zvezda prodaje štopera za 4.000.000 evra

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković (19) mogao bi već sledeće nedelje da ode iz kluba, saznaje Informer. Uprava sa "Marakane" očekuje prihod od četiri miliona evra i pustiće ga odmah, dok ispod te cifre neće ići.

Već neko vreme se spekuliše hoće li Leković dobiti šansu u ekipi sa "Marakane", mada je i sam igrač znao da neće sigurno imati onoliku minutažu koliko bi on voleo. U dogovoru dve strane, došlo se do jednostavnog zaključka - Leković može da ide ako klub dobije obeštećenje od četiri miliona evra.

Prema rečima našeg izvora, trener Barak Bahar ne računa na njega trenutno i rekao je upravi da može da ga proda ako želi. 

Foto: Starsportphoto

 

- Mnogo se očekuje od Lekovića, jer je mlad, dobro se razvija i ako nastavi ovako, napraviće veliku karijeru. Međutim, njemu je u ovom trenutku najvažnije da igra i da kontinuirano ima minutažu. U Zvezdi je neće imati, jer je mesto jednog štopera zagarantovno za Aleksandra Dragovića, dok će se za drugu poziciju boriti Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Uroš Spajić. Kako Bahar gleda na štopere pokazuje i činjenica da vezistu Srđana Mijailovića vraća u zadnju liniju. Jasno je da za Lekovića neće biti mesta - objašnjava naš izvor.

Igraču je trenutno najvažnije da igra, mada istovremeno i želi u klub koji je veliki, igra jako takmičenje i u kojem će moći da napreduje. U proteklom periodu pominjali su se velikani iz Bundeslige, ali igrač mora napraviti dobru procenu, da ne završi na klupi.

Foto: Starsportphoto

 

- Postoji interesovanje sa više strana, on je mlad, može odmah da doprinese, a moći će i u perspektivi na njemu da se zaradi. Ipak, nikako ne bi dobro bilo da ode recimo u Dortmund, pa sedi na klupi, jer on mora da igra. Sa druge strane, Stefan želi veliki klub, hoće da se takmiči, da se oporoba sa boljima od sebe i razvija se. Postoje ozbiljna interesovanja iz najjačih evropskih liga, a naredne nedelje očekujemo da u klub pošalju konkretnu ponudu. Zvezda hoće četiri miliona evra i odmah će mu dati odrešene ruke da ide - zaključio je izvor blizak igraču. 

U sezoni za nama Leković je odigrao devet utakmica za prvi tim Crvene zvezde, dok je ostatak vremena proveo u omladincima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija