06.09.2023.

11:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Sve je jasno: Glazer je bolji od Bajernovog golmana

Izraelci takođe učestvuju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i naredni meč odigraće sa Rumunima u subotu. Selektor Alon Hazan jasno je rekao da će član srpskog šampiona biti prvi golman.

- Danijel Perec je napravio ogroman iskorak za izraelski fudbal, smatram da nismo imali sličan transfer, čak ni probližan. Bio je odličan golman i pre odlaska iz Makabi Tel Aviva, ali je Glazer odradio odličan posao na svim prethodnim utakmicama. On je takođe napravio veliki iskorak prelaskom u Crvenu zvezdu. Raduje napredak obojice golmana, ali je barem sada hijerarhija jasna. Glazer je fantastičan golman - rekao je Hazan. 

Informer

 

Bolji profesionalni kompliment Glazer nije mogao da poželi. Zahvalio je i poručio da u državnom timu nema minulog rada, već je svaki dan novo dokazivanje. 

- Selektor je odlučio da podmladi reprezentaciju i siguran sam da će nam mladi igrači pomoći. Svi moramo da se dokazujemo. Dobro se pripremamo i želimo da budemo spremni za utakmicu sa Rumunijom u subotu. Čuo sam šta je Alon rekao o meni i to mi zaista laska. Svaki igrač, posebno u reprezentaciji, uvek mora da se dokazuje i da deluje dobro, kako na treninzima tako i na utakmici. Nikome nije zagarantovano mesto i morate da ga zaslužite. Uspeh tima je iznad svih nas - poručio je Glazer. 

Glazer je ovog leta došao u Crvenu zvezdu iz Makabija Ber Ševe za 1,2 miliona evra na insistiranje trenera Baraka Bahara. Šef stručnog štaba nije se libio da skloni dugogodišnjeg kapitena Milana Bojrana i mesto među stativama ustupi svom zemljaku.