Autor: Informer.rs

20.09.2023.

15:17

Foto: Starsportphoto

Sport

Stojić opleo po Zvezdinom pojačanju: To se ne trpi, kao iz druge lige

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Mančester sitija sa 3:1 u prvom meču ovogodišnje Lige šampiona, a utisci o igri srpskog šampiona uglavnom su pozitivni.

Informer

Pljušte pohvale na račun golmana Omrija Glazera, štopera Nasera Đige, ali i ostalih fudbalera koji su se muški potukli sa najboljom ekipom na svetu. Ipak, prema rečima čuvenog analitičara i bivšeg fudbalskog agenta Ranka Stojića, nisu baš svi igrači oduševili na "Itihadu".

Informer

Stojić je u analizi na televiziji "Arena sport" izdvojio jednog igrača za kojeg kaže da "nije bio deo tima". Reč je o napadaču iz Obale Slonovače Žanu Filipu Krasou, koji je odlično počeo svoj mandat na "Marakani", ali sinoć nije bio deo prve postave na "Itihadu". Šansu je dobio u drugom poluvremenu, ali nije je iskoristio.

Stojiću se uopšte nije svidelo kako je izgledao na terenu.

- Iskreno, njegov (Krasoov, prim.aut.) govor tela na terenu je drugoligaški. Ne samo na ovoj utakmici. On igra kao da nije sa timom na terenu. Ne znam da li je to samo moj utisak, ali... Bio sam u velikim klubovima, ali to se ne trpi - kaže Stojić.

Informer

Nije Stojić kritikovao golmana Omrija Glazera, koji je činio čuda na golu, ali je primio prilično amaterski gol u 60. minutu.

Glazer je imao toliko dobrih intervencija da mu možemo oprostiti tehnički kiks. Realno je kiks, promašena lopta. Mnogi koji su negativni stalno reći će da je to bio drugi gol koji je prelomio. Roliko je imao kvalitetnih odbrana, bile su toi stopostotne šanse, a bilo ih je sigurno preko 10, 12, 13 kvalitetnih, teških odbrana - dodaje Stojić.