Autor: Informer.rs

24.09.2023.

11:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Čović: Prodali smo 12.000 sezonskih, napadamo F4 Evrolige

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je dosad prodato preko 12.000 sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, u kojoj će ekipi sa Malog Kalemegdana biti plasman na fajnal-for Evrolige!

Informer

Čović je, gostujući na televiziji "Pink" izneo očekivanja od sezone koja zvanično kreće narednog vikenda i kako ističe, crveno-beli su napravili respektabilan tim sposoban za najviše ciljeve.

Ono što nam je važno i gde ćemo pokušati da napravimo veliki iskorak jeste Evroliga gde će cilj biti fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi, a 5. oktobra u Beograd stiže Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure - poručuje Čović.

Informer

Dugogodišnji funkcioner vicešampiona ABA lige naglašava i da veruje u tim, koji je juče završio pripremni period. Jednom rečenicom je pecnuo i večitog rivala Partizan.

Ekipa je jako dobra, kao i stručni štab i trener nam je veoma iskusanj. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate koje su dobre strane, ali i šta bi trebalo da popravite... Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima Zvezda nastupa - ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno. Mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države - dodaje Čović.