Autor: Informer.rs

20.10.2023.

11:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

Kladionice promenile kvote za Virtus - Zvezda, evo kakve su šanse crveno-belih

Crvena zvezda pokušaće večeras (20.30, Sport klub 1) da dođe do druge pobede u Evroligi, a protivnik je italijanski Virtus.

Meč će biti odigran u Bolonji, a ekipa Duška Ivanovića je u dosadašnjem delu elitnog takmičenja ostvarila pobedu protiv Asvela, ali je zabeležila i bolne poraze od Žalgirisa i Monaka. Večeras će imati priliku za popravni, mada, prema procenama kladionica, favorit je italijanski predstavnik.

Informer

Kvota da će Virtus slaviti protiv Crvene zvezde iznosi 1,74, dok je na kvotu beogradske ekipe 2,15. Videćemo da li će to biti dodatni motiv timu Duška Ivanovića da razuveri bukmejkere i ostvari prvu pobedu nad Virtusom u gostima u elitnom takmičenju. Zanimljivo da je sinoć kvota na Virtus bila i 1,85, što znači da kako se meč bliži kraju, kladionice sve više veruju u trijumf italijanske ekipe. Na Zvezdu se, sa druge strane, kretala od 2,00 do trenutnih 2,15.

Crvena zvezda će, osim toga, probati i da izbegne sudbinu iz nekih prethodnih evroligaških mečeva, kada je ispuštala ogromnu prednost sticanu tokom utakmice.