Autor: Informer.rs

21.10.2023.

20:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok sa Malog Kalemegdana! Zvezda smenila Duška Ivanovića!

Vest potvrdio klub sa Malog Kalemegdana, pošto se u kratkom saopštenju na društvenim mrežama zahvalio treneru iz Bijelog Polja na svemu dosad urađenom.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da Duško Ivanović više nije prvi trener našeg seniorskog tima. Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu", stoji u saopštenju Zvezde.

Ono što se šuškalo prethodnih nekoliko dana sada je dobilo potvrdu. Crveno-beli i Ivanović su se rastali, pošto Crnogorac nije uspeo da uigra izuzetno skupocenu ekipu. Zvezda je sezonu u Evroligi startovala pobedom nad Asvelom, ali onda su usledila tri vrlo neprijatna poraza od Žalgirisa, Monaka i Virtusa.

Mnogo je bilo govora i da iskusni strateg nije u dobrim odnosima sa pojedinim igračima, počev od Miloša Teodosića, a spominjalo se i da je Nemanja Bjelica klub napustio nakon sukoba sa Ivanovićem.