Autor: Informer.rs

24.10.2023.

10:14

Foto: Privatna arhiva

Sport

Brutalna prozivka! Snežana Borjan opet pecnula Zvezdu!

Milan Borjan (36) je otišao tokom leta u Slovan na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde, koju je napustio pošto je novi trener Barak Bahar poručio da ne računa na njega. Borjan je za šest sezona u Zvezdi imao isto toliko šampionskih titula i tri duple krune. I sam je bio u šoku kada mu je rečeno da neće biti prva opcija na golu.

Umesto reprezentativca Kanade stigao je Omri Glazer, ali mu baš i ne ide, ne može šampion Srbije da sačuva svoj gol ove sezone. Na to je podsetila Snežana Borjan.

"Statistika kaže da je Milan Borjan primio za godinu dana u domaćem prvenstvu manje golova nego Zvezda sada za pola polusezone u Superligi", napisala je Snežana na Instagramu.

Informer


Inače, Zvezda je u prvih deset kola Superlige već doživela dva poraza, a primila čak 12 golova i tako izjednačila najgori učinak s početka sezone u poslednjih deset godina, iz sezone 2013/14. Tad je Zvezda imala samo 17 bodova i sve to uz gol razliku 20:12.  Što se Borjana tiče, on je tokom prošle sezone u šampionatu primio samo 14 golova.

Inače, ni nakadašnjem treneru Partizana Gordanu Petriću nije jasno zašto se Zvezda odrekla Milana Borjana.

- Pustite golmana na pozajmicu, koji vam je doneo mnogo poslednjih šest godina. Tako poremetite atmosferu u svlačionici. Da li ga je neko pustio, ne ulazim u to. Ali, kao klub kažeš imamo kapitena, on je tu... Poremeti se atmosfera, imaš drugare, oni se druže... - rekao je Pretrić za TV K1.