Autor: Informer.rs

28.11.2023.

20:18

Foto: Starsportphoto©

Sport

Podrhtava Mali Kalemegdan! Zvezda vraća ljubimca "delija"! (VIDEO)

Rekao je pre nekoliko dana Nebojša Čović da Crvena zvezda nije aktivna na transfer tržištu i da neće tražiti pojačanja za nastavak sezone, ali kako javljaju košarkaški insajderi, klub sa Malog Kalemegdana itekako je aktivan na "pijaci"!

Prema informacijama Emilijana Karkije, čuvenog novinara iz Italije, crveno-beli žele da u svoje redove vrate iskusnog beka Ostina Holinsa (32)! Reč je o vrlo pouzdanom američkom košarkašu, koji je u Zvezdi igrao u sezoni 2021/22. i ostavio je vrlo dobar utisak.

Informer

Potom je prešao u Makabi, gde je imao lošu prošlu sezonu i od letos nema klub. Imao je Ostin problema sa povredama, ali nema sumnje da bi predstavljao ogromno pojačanje za klub sa Malog Kalemegdana. Pre svega, zbog činjenice da igra podjednako dobro u odbrani i u napadu, čak štaviše, bolji je defanzivac nego ofanzivac. Zvezdi upravo škripi u odbrani ove sezone, a Holins bi mogao da predstavlja veliko pojačanje za nastavak sezone.

"Ostin Holins se vraća u akciju i izazvao je interesovanje CSKA i Crvene zvezde, rečeno mi je", napisao je Karkija.

Osim defanzivnih karakteristika, Holinsa odlikuju izuzetne atletske sposobnosti. Navijači Zvezde ne zaboravljaju njegovo zakucavanje preko Matijasa Lesora iz finala ABA lige 2022. godine, a između ostalog, imao je još mnogo atraktivnih poteza u čuvenoj sezoni kada su crveno-beli osvojili triplu krunu.